Cafea de specialitate – Ijen Anaerob 250g
Deoarece nu facem compromisuri în privința calității cafelei pe care o oferim proaspăt prăjită, vă rugăm să luați în considerare un termen de livrare între 2 și 4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Vă mulțumim!
75.00 lei
Cafea de specialitate – Ijen Anaerob 250g. Un strop de plăcere în fiecare ceașcă.
Profilul cafelei:
-
- Origine: Grădinile Ijen răspândite din Sumberwringin Sempol; Regența Bondowoso; Muntele Raung, Java de Est
- Altitudine:1200 – 1600 MASL
- Varietate: Mix (Colombia, Brazil, Orange Bourbon, Blue Mountain)
- Metoda de procesare: Anaerob Natural
- Certificată Arabica
Profilul gustativ:
- Arome: dulce, puternică, de alune de pădure
- Gust: Nu amar, puțin acru datorită aromei de tamarind, fructe tropicale, mango, condimente, floral, ciocolată și arahide
- Corp: mediu
- Aciditate: medie
- Umiditate: 11-12% maxim
Ambalaj:
- Cantitate netă: 250 g, proaspăt prăjită
Umple-ți ceașca de cafea și bucură-te intens de orice clipă cu Ijen Anaerob!
Descriere
Ijen Anaerob, un nou mod de a te trezi dimineața
Aproximativ 60% din cafeaua Arabica din Java de Est este produsă în Munții Ijen-Raung, în Bondowoso Regency, una dintre cele mai mari plantații de cafea.
Proces de producție
Boabele de cafea sunt plasate într-un rezervor etanș care este injectat complet cu dioxid de carbon pentru a fermenta timp de 72 de ore. Ulterior se usucă la soare până la un conținut de umiditate de 11-12%.
De unde provine caracterul distinctiv al cafelei?
Gustul distinctiv al acestei cafele provine din solul întunecat, bogat în nutrienți și humus de cărbune (datorită erupțiilor vulcanice) și este influențat de diversitatea florei și faunei, precum și de temperatură.
Ijen Anaerob este cafeaua care te poate surprinde plăcut cu gustul său distinct! Adaugă în coș cantitatea dorită și revino să ne spui dacă îți place!
Livrare gratuită la comenzi peste 150 de lei
Plată sigură cu cardul indiferent de bancă

Recenzii
Clear filtersNu există recenzii până acum.