Cafea de specialitate – Bajawa natural 250g
2+1 GRATIS – Comandă 2 cafele și o primești pe a treia GRATIS.
Deoarece nu facem compromisuri în privința calității cafelei pe care o oferim proaspăt prăjită, vă rugăm să luați în considerare un termen de livrare între 2 și 4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Vă mulțumim!
57.00 lei
Bajawa Natural, o călătorie senzorială în fiecare ceașcă
Cafeaua cu aromă de caramel și gust de ciocolată care îți poate fi alături în fiecare dimineață.
Profilul cafelei:
- Origine: Bajawa Flores – NTT, Indonezia
- Altitudine:1200 – 1400 MASL
- Varietate: Mix (USDA, S795, Typica), ARABICA
- Metoda de procesare: natural
- Umiditate: 12,5
Profilul gustativ:
- Arome: caramel, zahăr brun, floral
- Gust: ciocolată, floral, caramel, zahăr brun
- Corp: mediu
- Aciditate: netedă, ușoară
Ambalaj:
- Cantitate netă: 250 g
Dăruiește-ți un motiv dis-de-dimineață care îți poate schimba ziua! Dăruiește-ți Bajawa Natural!
Descriere
Bajawa Natural sub microscop.
Cafeaua de specialitate Arabica Flores Bajawa îți răsfață papilele gustative cu gustul dulce persistent și aroma sa inconfundabilă, învăluindu-te în note florale îmbietoare.
Bajawa nu-i doar o cafea. Ci o combinație complexă de arome de ciocolată, caramel și zahăr brun, provenită din insula Flores, un tărâm renumit pentru cafeaua de specialitate.
De ce este specială această cafea?
Datorită solului poros și închis la culoare aflat la mare altitudine în care cresc arborii de cafea, și în care se adăpostește cenușa vulcanică, condiții ideale pentru boabele de cafea organică, 100% naturală, crescute fără pesticide și alte îngrășăminte.
Bajawa este al doilea nume recunoscut ca fiind printre cei mai buni producători de cafea Flores, alături de Manggarai.
Savurează Bajawa Natural în liniște, alături de o carte bună sau un film captivant și partenerul alături. Dar comand-o înainte!
Proces de producție
Află cum este produsă cafeaua de specialitate Bajawa Natural
Binecuvântată de un microclimat prielnic, Bajawa Natural este rezultatul mirific al fructelor crescute în insula Flores, provincia Nusa Tenggara Timur, o zonă renumită pentru plantațiile de cafea ARABICA, cultivate organic.
Cum se transformă cireșele de cafea în boabe cu gust și aromă unice?
Fructele sunt culese manual și procesate chiar la fermă, și decojite în timp ce sunt încă umede. Ulterior sunt uscate, sporindu-le profilul distinct al aromei.
Bajawa este cultivată de grupuri de fermieri, ce aparțin unor comunități cu istorie și tradiție îndelungată, existente în fiecare sat și formate din 50 până la 100 de familii.
Info interesante
Știai că…
- Bajawa Natural este o cafea înregistrată ca produs cu indicație geografică și protejată legal, ca modalitate de recunoaștere a calității și unicității sale?
Livrare gratuită la comenzi peste 150 de lei
Plată sigură cu cardul indiferent de bancă

Recenzii
Clear filtersNu există recenzii până acum.