Cafea de specialitate – Kintamani Natural 250g
Deoarece nu facem compromisuri în privința calității cafelei pe care o oferim proaspăt prăjită, vă rugăm să luați în considerare un termen de livrare între 2 și 4 zile lucrătoare de la plasarea comenzii. Vă mulțumim!
59.00 lei
Cafea de specialitate – Kintamani Natural 250g, Fiecare sorbitură e o poveste din Raiul de la marginea lumii
Profilul cafelei:
- Origin: Kintamani- Bali
- Altitudine: 1200 – 1400 MASL
- Varietate: Mix (Lini S795, USDA, Cobra Dan Kopyol)
- Metoda de procesare: natural
- Umiditate: 12,5
Profilul gustativ:
- Arome: Dulce, Jackfruit, Fructat, Citrice, Nuci
- Gust: citrice, zahăr brun, ciocolată neagră
- Corp: mediu-înalt
-
- Grad: 1
- Aciditate: medie-mare
- Umiditate: 12,5% Max
Ambalaj:
- Cantitate netă: 250 g cafea proaspăt prăjită
Oprește timpul pentru 5 minute, în fiecare zi, și savurează pe îndelete o altfel de cafea cu aromă de citrice, nuci și ciocolată neagră.
10.689 de km sau doar 1 click te desparte de cafeaua din Bali, Indonezia
Tu alegi dacă reduci distanța sau nu!
Descriere
Descoperă cafeaua Kintamani Natural și bucură-te de aromele sale plăcute
O cafea diferită de altele care provine din regiunea nordică a insulei vulcanice Bali din arhipelagul indonezian, unde sunt multe plantații de citrice, de unde și aroma delicioasă de portocale și alte fructe.
Aici, în Bali, zona Kintamani, pe culmile muntelui Batur, găsești cei mai mari producători de cafea, unde toate procesele, de la plantare până la recoltare, sunt realizate într-un mod natural și tradițional.
Comandă cafea de specialitate proaspăt prăjită și simte gustul plăcut chiar și după degustare!
Proces de producție?
Cum este produsă?
Cireșele roșii sunt procesate natural. Sunt așezate pe paturi supraînălțate și acoperite, pentru a fi uscate în mod natural timp de 24 de ore, apoi sunt curățate și înmuiate în apă alte 24 de ore. Mai târziu sunt spălate pentru a fi eliminate resturile rămase în urma procesării.
Procesul natural îi conferă o dulceață delicată, rezultând o gamă extrem de complexă de arome.
O altă cafea de specialitate care merită fiecare leuț
Aroma sa de fructe tropicale, căpșuni, pepene verde, flori și note de cacao, gustul fin și textura delicată o diferențiază de ceea ce altfel ar putea fi confundată cu o cafea africană.
Călătorește în Bali, Raiul de la marginea lumii, în timp ce savurezi aroma dulce și fructată a unei cafele proaspăt prăjite.
Testează Kintamani Natural și revino cu un feedback despre gustul și aroma sa! Spune-ne cum te face să te simți.
Livrare gratuită la comenzi peste 150 de lei
Plată sigură cu cardul indiferent de bancă

dfrangu –
Favorita noastra, un gust placut, cu arome de fructe.
bercaru_diana –
E a doua oară când comand cafea de la dvs.
Prima comandă a fost A cup of Java care m-a cucerit cu textura atât de fină, mirosul de cafea proaspăt măcinată, aroma și gustul atât de plăcute.
Pentru că mi-a plăcut prima, am zis să testez și Arabica Gayo, care mi-a plăcut tare mult. De când deschizi pachetul, te invadează o armată de mirosuri, aceeași textură fină, cu gust discret de ciocolată și alune. Îmi place și că nu am nevoie de zahăr. Oricum eu beau cafeaua fără zahăr, dar cu siguranță pentru aceasta nu aș fi avut nevoie de îndulcitori.
Mulțumesc pentru cadou și livrarea promptă. Voi reveni.
bercaru_diana –
Mi-am propus să testez toate cafelele. Am ajuns la a 3-a: Kintamani. Aceeași textură fină, gust plăcut și aromă savuroasă. Eu prepar cafeaua la ibric și am senzația că este catifea, atunci când o adaug în apă. Atât de fină este. Data viitoare promit că fac un video.
Când am deschis pachetul, m-a izbit un miros de cafea proaspăt măcinată, de mi-a topit simțurile. Nu mă satur să-l adulmec. Chiar nu.
Mulțumesc Blue Phoenix pentru cadou. A treia cafea comandată și al treilea cadou primit.